Home Home Reparatie Reparatie Onderhoud Onderhoud Sleutelservice Sleutelservice Stomerij Stomerij Nieuws Nieuws De winkel De winkel Contact Contact  GI2014 Schoenmakerij & Sleutelservice VAN DER LAAN
Onderhoud
Ook voor onderhouds producten kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij meer dan 75 kleuren kwaliteits schoencreme op voorraad. De schoencreme is gemaakt op basis van bijenwas en verrijkt met amandelolie,deze reinigt voedt herstelt kleur en maakt waterafstotend.
Verder hebben wij materialen in huis voor: het reinigen van leer het verven van leer en suede het vuil en waterafstotend maken van leer het behandelen van leer met vet en olie om de gebruiksduur te verlengen het in en uit -poetsen van leer, zoals borstels e.d
Wij bieden u een uitgebreidt assortiment veters in meer dan 150 soorten. Deze sterke waterafstotende veters hebben we in rond plat dik en dun korte en lange veters of gewaxt en ook in vele leuke mode kleuren.
Verder verkopen we diverse soorten inlegzolen van een zeer goede kwaliteit. We hebben zolen voor: Pijnlijk en vermoeide voeten Hielspoor en peesplaatontsteking Pijn onder de bal van de voet platvoeten etc.  
Onderhoud Onderhoud
Google+
Jonkerswijk 1, 9422 TA  Smilde  Midden-Drenthe
0592-414932